Kies menu

gastenverblijf Giessenburg

Voor een van onze vaste opdrachtgevers mochten wij dit multifunctionele pand bouwen. ( 7,5 x 10 meter)

gefundeerd op 12 stalen buispalen en een geisoleerde funderingsbalk.

de beganegrond vloer uitgevoerd als geisoleerde systeemvloer met een zandcement afwerking waar vloerverwarming in verwerk is.

het hele pand is uitgevoerd in hout-skeletbouw waardoor het inclusief afwerking in slechts 6 weken turn-key opgeleverd kon worden.

wanden geisoleerd (Rc- waarde 3,0) met gesausde gipsplaten afwerking binnen en zwarte delen buiten (Douglas grenen, 250 x 25 mm. fijn bezaagd)

kozijnen uitgevoerd in gebroken wit kunststof.

het dak is uitgevoerd in sandwich ps platen Rc-waarde - 3.0 n bedekt met keramische dakpannen en een zinken mastgoot.

op de begane grond zijn een keuken, toilet en badruimte gerealiseerd en diverse ruimen welke onafhankelijk van elkaar verwarmd worden d.m.v. een energiezuinige cv ketel en vloerverwarming.

op de verdieping een presentatieruimte met een vloer die belastbaar is tot 500 kg per mmet over de gehele lengte van het pand schuifkasten wanden.

 

Van Dijk online

Contact informatie

Van Dijk Timmer- en afbouwbedrijf
Burg. Nieborgstraat 16,
2957 KJ Nieuw - Lekkerland
Telefoon: 06 - 27055553
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/zldhxmtv/domains/vandijktimmerbedrijf.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 689

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/zldhxmtv/domains/vandijktimmerbedrijf.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 691