Kies menu

verbouw ontvangstruimte autoshowroom

Voor retail designer Benschop mochten wij de bouwkundige werkzaamheden uitvoeren voor de entree en ontvangstruimte van een autodealer te Zoetermeer. (ca 140 m2)

Deze werkzaamheden omvatte de sloopwerkzaamheden van het gehele interieur en indeling alsook de vloer en systeemplafond en de voorgevelpui.

Om een betere doorloop en een ruimtelijke effect te creeren zijn er 2 grote wandopeningen gemaakt naar de showroom toe.

vervolgens is de vloer geegaliseerd en betegeld, een nieuwe indeling gerealiseerd en een nieuw systeemplafond aangebracht. 

de toiletgroep is voorzien van nieuw tegelwerk.

alle wanden zijn helder wit gesausd en ook alle bestaande en nieuwe kozijnen en aftimmerwerk zijn voorzien van een nieuwe laklaag.

voor de buitengevel is er een stalen portaal op een nieuwe funderingsconstructie geplaatst met verlichte bedrijfslogo erop.

diverse aftimmerwerk en aanpassingen werden tijdens de bouw in de planning meegenomen en uitgevoerd.

Door een heldere communicatie met alle partijen en een uitgekiende aanpak is dit werk binnen de gestelde termijn van 3 weken gerealiseerd.

Deze ingrijpende restyling heeft er toe geleid dat de winkelruimte weer geheel naar de eisen van deze tijd en een hedendaagse uitstraling weer vele jaren mee kan.

Meer in deze categorie: verbouw horlogewinkel Utrecht »

Van Dijk online

Contact informatie

Van Dijk Timmer- en afbouwbedrijf
Burg. Nieborgstraat 16,
2957 KJ Nieuw - Lekkerland
Telefoon: 06 - 27055553
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/zldhxmtv/domains/vandijktimmerbedrijf.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 689

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/zldhxmtv/domains/vandijktimmerbedrijf.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 691